Op deze pagina vind je de antwoorden op veel gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Je kunt op de chat een admin aanspreken of mailen naar crazychat.info@gmail.com

 

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Crazychat?

Nee. De chat  is volledig gratis voor de chatters en zal ook altijd gratis blijven.

 

Uit wie bestaat het team van de chat?

De beheerster kaitlin is eigenares van de chat en staat in voor de techniek. De admins/moderators kaitlin en istatwat houden op de chatboxen een oogje in het zeil en zijn het eerste aanspreekpunt voor chatters bij vragen en problemen.

 

Ik word lastiggevallen op de chat, wat moet ik doen?

Allereerst kun je de chatter die je lastig valt blokkeren. Dit kun je doen door in het profiel van die chatter te klikken op "blokkeer een gebruiker". Is het probleem niet opgelost? Spreek dan één van de admins of moderators aan in de chatbox of privé. Zij zullen je verder helpen.

 

Ik heb een probleem op de chat, maar er is geen admin of moderator online?

Helaas kunnen we er niet altijd zijn. Zit je ergens mee maar is er geen admin te bekennen?  Ga dan naar  de website chat-crazy.nl daar kan u via het contactformulier een melding achterlaten. Wanneer het gaat over iets wat in een chatbox gebeurd is, zal de beheerster het betreffende gesprek ook teruglezen en indien nodig maatregelen nemen.

 

Ik ben het niet eens met mijn ban, wat moet ik doen?

Bans worden niet zomaar gegeven. Een admin of moderator zal altijd eerst waarschuwen en in gesprek gaan.. Een ban is een laatste maatregel die genomen wordt. Wanneer je dus een ban krijgt, heb je herhaaldelijk en doelbewust de regels overtreden. Ben je geband en ben je het hier toch niet mee eens? Stuur dan een mail naar crazychat.info@gmail.com. Wij zullen je uitleggen waarom de ban gegeven is en zullen luisteren naar je argumenten. Een mail sturen betekent niet automatisch dat een ban ongedaan gemaakt wordt, maar we zijn altijd bereid te luisteren naar jouw kant van het verhaal.

 

Ik kan niet inloggen, wat moet ik doen?

Stuur een mailtje naar crazychat.info@gmail.com en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Maak jouw eigen website met JouwWeb